Best Web Design

Copyright © 2012 :: BWD - Best Web Design ::

- NAJPOVOLJNIJA IZRADA WEB PREZENTACIJA -

Forum

SZR “Garić” je firma koja se bavi proizvodnjom, maloprodajom i veleprodajom štapova (palički) i metli. Višegodišnje iskustvo u radu omogućilo je preduzeću da na tržištu ponudi metle za najrazličitije potrebe i poslove . . .

www.garic.biz

SMS je distributer serije komponenata D-glajd dugotrajnih osnovnih ležajeva. Ovi materijali u potpunosti zamenjuju konvencionalne metalne ležajeve. Rezultati upotrebe ovih materijala jesu svakako manji stepen trenja i habanja i to sve bez regularnog podmazivanja i održavanja . . .

www.bogdanovicsms.com

Z.R. DRVO-DEKOR - svoju proizvodnju orijentiše uglavnom ka originalnim tipovima proizvoda tj. prozora i vrata u ETNO-STILU ali u svom komercijalnom programu su zastupljeni i klasični tipovi proizvoda (tj. prozori i vrata) . . .

www.drvodekor.biz

Počeli smo sa radom još 1948 godine kao abadžiska radnja. Početkom osamdesetih smo počeli sa proizvodnjom muških pantalona, narodnih i radnih odela. Kao treća generacija porodična firma 2011 godine uvodi novi naziv “ANOGI” sa kojim nastavlja sa radom . . .

www.anogi.biz

Osnovni cilj preduzeća je da visokokvalitetne proizvode ponudi po najpovoljnijim cenama. Asortiman proizvoda  obuhvat: organdin zavese, til, lepljivo platno, dugmeta, rajsferšlusi, stoljnjaci u metraži, peškiri, zavese češke proizvodnje . . .

www.unionkomerc.com

Kompanija “Eurocord” danas posluje kao samostalno preduzeće u Srbiji. Proizvodnju kanapa počeli smo 1992. godine kao firma “Kanap komerc” - Leskovac. Modernizaciju i usavršavanje firma nastavlja 2004. godine pod imenom fabrika kanapa “Eurocord” - Beograd . . .

www.kanapi.rs

    Veb dizajn (eng. web design) predstavlja grafičko osmišljavanje ili dizajniranje internet stranice koristeći slike, jezik za označavanje i formiranje „HTML”, standardizaciju i upotrebljivost stranice. Opšte prihvaćeno je da pod taj pojam spada i razvoj internet softvera (eng.: web development) ali u suštini su to dve različite stvari.

Deo naših web prezentacija koje smo radii po narudzbini poslednjih nekoliko godina...

Portfolio - Best Web Design

Agencija PČELICE je PRVA i PRAVA specijalizovana agencija u Leskovcu za pružanje usluga svih profila u oblasti čiscenja i održavanja objekata i prostorija, kao i za održavanje zelenih površina . . .  

www.pcelice.com

''MITIĆ'' D.O.O. je specijalizovano preduzeće, koje je osnovano 1992. godine. Sedište preduzeća je u selu Kumarevu kod Leskovca. Preduzeće trenutno zapošljava 60 radnika . . .

www.miticdoo.com

LEMES PROM doo osnovan je sredinom januara 2006 godine.

U ponudi naše firme je preko hiljadu artikala proizvoda od mesa i mlečnih proizvoda . . .

www.lemesprom.com

www.perlaambasador.rs

www.medeaestetika.com

www.ekoplastleskovac.com

Jedan od naših glavnih brendova sa ogromnim prodajnim uspehom i dokazanim kvalitetom u Evropi su ćebad PERLA-AMBASADOR. Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo i preporučujemo ćebad PERLA-AMBASADOR. Ćebad proizvodimo u Španiji, u fabrici sa najsavremenijim mašinama i najnovijom tehnologijom . . .

Prvi estetski studio u Leskovcu - Estetski studio “Medea Estetik”. Zašto da budete lepi kada možete da budete savršeni ! ! ! Dr Ivan Spasić radi  još po kozmetičkim salonima i ordinacijama u Nišu, Baru, Podgorici, Grčkoj i pruža usluge primene botoxa i hijaluronskih filera . . .

Firma Eko-plast osnovana je jula 2000.godine u Leskovcu. Bavi se proizvodnjom folija svih dimenzija i  sa svojim proizvodnim programom na tržistu datira 12 godina uz stalno napredovanje i razvijanje . . .

    Web dizajn je dizajn web stranica, izrada (pravljenje) sajtova (prezentacija) i web aplikacija, pri čemu se koristi HTML, CSS,  PHP, CMS, Flash, Gif, slike i drugi mediji.

     Web stranice sadrže informacije, zbog kojih je i postavljen sajt. Sajt komparativno možemo posmatrati kao knjigu, pri čemu svaka stranica knjige odgovara jednoj stranici sajta. Sajt se tipično sastoji od teksta i slika. Prva stranica sajta je početna stranica ili index stranica. Neki sajtovi koriste i ulaznu stranicu (najčešće sadrži pozdravnu poruku, selekciju regije i jezika ili određene izjave). Svakoj stranici sajta odgovara određeni URL. Sve stranice jednog sajta su međusobno povezane hiper linkovima i navigacionim menijima.

     Web dizajn ukršta mnogo disciplina informacionih sistema, informacionih tehnologija i komunikacionih sistema. Web sajt je informacioni sistem, čije su komponente klasifikovane u front-end i back-end. Osnovni sadržaj (npr. izgled stranica, korisnički interface, grafika, tekst, audio) je poznat kao front-end. Back-end predstavlja source kodove, nevidljive skriptne funkcije i server-side komponente.